De Klussenier Joris Docx
De Klussenier Joris Docx

Kleinbaan 77
3290 Diest - Schaffen

Dien uw offerte-aanvraag in   

013 73 04 14
0479 31 88 93
j.docx@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0638.891.884

Even voorstellen

Mag ik mij even aan u voorstellen? Mijn naam is Joris Docx. Als Klussenier ben ik gevestigd in Diest-Schaffen.

Reeds vele jaren heb ik een grote interesse en passie voor klussen en verbouwen. Mijn eigen woning is ondertussen mijn tweede totaalrenovatie geweest, nadat ik al een eerste woning verbouwde en verkocht. Ook vrienden en familie deden al geregeld een beroep op mij om klus- en verbouwprojecten tot een goed einde te brengen. Klussenier worden was een beetje een logisch gevolg... het past perfect namelijk perfect bij mijn ambities.

Door de onzekere economische situatie heb ik eerst de stap om zelfstandige te worden op de lange baan geschoven. Toen ik voelde dat ik een nieuwe uitdaging nodig had in mijn leven kon een gesprek bij De Klussenier mij snel over de streep trekken om deze grote stap toch te zetten. Hun goede reputatie en begeleiding zijn een grote ondersteuning voor mij en de grondige screening van kandidaat-Klussenier is een garantie voor u als klant dat u een veelzijdig ervaren vakman in huis haalt.

U kunt mij contacteren voor al uw dakwerken, het plaatsen van VELUX dakramen,  het tegelen van muren en vloeren, isoleren, Gyproc plaatsen, schilderen en/of behangen, Het leveren en plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken, sanitair en aanpassen van nutsleidingen, electriciteitswerken, tuinonderhoud, carports of tuinhuisjes… Voor grotere werken of klussen waar ik minder ervaring mee heb, kan ik ook steeds een beroep doen op collega-Klusseniers.

Voor elk probleem is er een oplossing. Graag zoek ik met u naar de best mogelijke manier om uw project vorm te geven en stel ik voor u een vrijblijvende en duidelijke offerte op. Ik maak gebruik van goede en kwalitatieve materialen en een tot in de puntjes verzorgde afwerking staat voor mij centraal. Uiteraard geef ik garantie op de gepresteerde werken conform de geldende Europese regelgeving.

Heeft u een kleine klus of grote verbouwing? Als professioneel zelfstandig ondernemer met ervaring ga ik de uitdaging graag aan om al uw werken tot een goed einde te brengen. Informeer mij gerust over uw plannen of wensen via de rode knop hieronder. Daarna neem ik spoedig contact met u op.

Ik hoor graag van u!

De Klussenier Joris Docx
Uw renovatiebedrijf in Diest-Schaffen en omgeving

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...